Lenovo HT18 TWS Bluetooth 5.0 Kulak İçi Kulaklık

 

Uzun Süre Konuşma

Lenovo HT 18 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ortalama 60 saat bekleme süresine ve 4 saat konuşma süresine sahip olup uzun saatler boyunca da kesintisiz müzik dinleyebilme zevki yaşamanıza olanak sağlar.


Uzak Mesafede Bile Kesintisiz Kullanım

10 M uzaklıkta bile çekebilme kapasitesine sahip olan Lenovo HT 18 TWS Kulak İçi Kulaklık, telefonunuz ya da bağlı olan herhangi bir cihazınız nerede olursa olsun kesinti yaratmadan kullanım imkânı sunmaktadır.


Stereo Ses Kalitesi

Stereo özellikli ses kalitesine sahip olan Kulak İçi Kulaklık sesleri gür ve anlaşılır bir şekilde sunarken gürültü de önleyerek daha anlaşır bir şekilde duyulmasını sağlamaktadır.


5.0 bluetooth bağlantı özelliği ile hemen hemen tüm akıllı cihazlar ile kolay bir şekilde bağlantı kurma imkanına sahiptir.


Ergonomik Tasarım

Ergonomik bir tasarıma sahip olan Lenovo Kulak İçi Kulaklık yumuşak silikon dokusu ve kulak içine tam oturan ebatlara sahiptir. Şarjlı kulaklık saklama kutusu kompakt bir tasarıma sahip olup kulaklıkları içine tam oturtarak herhangi bir düşmede oluşacak hasara ve kap içerişinden çıkmalara karşı koruma sağlar.


Değiştirilebilir Kulak Silikonları

Kulak içi silikonlar istenildiği zaman değiştirilebilme özelliğine sahip olup takıp çıkarılabilme özelliğini bulunmaktadır. Böylece kulak içine büyük ya da küçük geldiğinde bir boyutları değiştirilebilmektedir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar